2 Ocak 2014 Perşembe

İlk Sinema Tecrübemiz Niko2 Küçük Kardeş

2013 senesinin yaşanan en son gelişmesi ; Ceyda'nın ilk defa sinemaya gitmesi oldu.
Sınıf arkadaşı Asya ve annesi ile soğuk geçen günlerden sonra güneşli bir cumartesi günü buluşup önce kahvaltı yapıp arkasından da Niko2 Küçük Kardeş filmine gittik.
Asya ve Ceyda birkaç ay önce öğretmenleri ile beraber tiyatro izlemeye gitmişlerdi. Sinemada da sıkılmayacaklarını düşünerek gittik.
Ve Ceyda 'nın halleri:

5. dakika: Anne, ışıkları neden kapattılar ?
15.dakika : Anne korktum.
25. dakika : Anne, başka yok mu? 
35. dakika: Anne , süttttt :)

Arada Asya ile gülüşüp konuşmalar ve gezinmeler de oldu tabii. :))

Özetle Niko2 bizim kızlar için pek ilgi çekici gelmese de yine de güzel bir gün ve tecrübe oldu. Ceyda zaten evde dahi çizgi filmi en fazla 15 dakika izlediği için sinemaya da pek ilgi göstermemesi normal sanırım. Tiyatro daha çok ilgisini çekiyor. Artık Ankara yada İstanbul'a gittikçe tiyatroya vakit ayırabiliriz.

İlk sinema tecrübemiz için Ceyda ve arkadaşı Asya için bir tane de poster hazırladım. :)) İleride bu günü hatırlamaları için belki yardımcı olur. 



2 yorum:

  1. Bizde gittik bu filme, Emre hem erkek olduğundan hemde hayvanları çok sevdiğinden bayılarak izledi, hatta evde bile açıp izliyoruz arada :) bu arada poster çok tatlı olmuş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet, ben de Emre bu filmi beğendiğim için açıkçası tercih ettim ama kızların pek ilgisini çekmedi. :)) Daha prensesli birşeyler olması lazım belki de. :)

      Sil